Monday, May 23, 2011

kenapa saya kena hadapi benda ni semua,,,?

salam,,hi,,sedeh sngat untuk entry kali ni,,,kenapa waktu saya da sayang kan dy sangat2,,,ade saja perkara yg menyebabkan hati saya terguris..??tadi pkul 10pm lebeh,,saya saje2 on kan fb sidia,,then,,,ade 5 notifications n 1 msg,,,saya pon nak sangat tahu sape lah insan yg msg sidia ni kat fb,,tup2 ade msg dari this one girl,,nak taw ape dy msg kat sidia.???

 Nur Azlina pada 23hb Mei pukul 4.29 ptg 
 'bie npe sggup wat ayg mcm nie....ayg x nk khlngan bie smpai die..ayg nk brsmping ngan bie... ayg thu amt brt bie nk trme ayg tpy bie sggup lpaskn ayg...bieeeeeee tlg jgn tgglkn ayg tlg uuurrrrrr bie..ayg x ksah bie dok dkt ngan ayg or jaoh tpy aty ayg ttp ad bie smpai ble2....ayg syg biieeeee sgt2'


ya allah,,,,,saya da tak taw nak cakap ape lagi,,?? kalau lah sidia bace netry kali ni.....saya nak dy tahu,,,saya kecewa sangat2 dgn sidia... kenape perlu tipu saya waktu saya betol2 sayang kan sidia..?selame ni bile saya tanye sape  Nur Azlina..   msty awk cakap tak taw,,,tak kenal....tapi sekarang..??ape lagi alasan awk..???


tak pe lah,,kalau itu yg awk mahukan,,,kalau awk rase happy + bahagia dengan that girl,,teruskan,,sayang dy macam mne awk sayang saya,,,jage dy macam mne awk jage saya,,,,
tapi jangan kecewa kan dy macam mane awk kecewakan saya :'( lepas ni,,da tak de entry untuk awk lagi....





tq sangat2 sbb pernah letak kan saya dalam hati awk. :'(

2 comments:

  1. bsba la wak.. sy un pna ase ap awk ase.. just be strong k... sy tau awk kuat... be strong k.... =}

    ReplyDelete